Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-21 15:52:00

Horrortemető: Elismerte a gyepmester, ő is szállított kutyatetemeket

Az ATV Híradó megtalálta a hajdúsámsoni gyepmestert, akinek köze van a horrotemetőként ismertté vált területen elásott kutyatetemekhez.

Stábunk kedden készített riportot a Hajdúsámson melletti területen. Itt fedeztek fel számos állattetemet a kiérkező állatvédők. Szerintük több száz kutya maradványait szállítottak a területre. Híradónk megtalálta az egyik mezőőrt, aki elismerte: ő is hozott ide elhullott állatokat.

Süvöltős Gyula, megbízott gyepmester azt mondta, az a dolga, hogy összeszedje a környező utak mellett az elhullott állatokat, és hogy begyűjtse a kóbor ebeket. Hozzátette: az elhullott állatokat körülményes elszállíttatni a hivatalos úton, ezért választotta ezt a megoldást. A területen sok, használaton kívüli kút található, ezekbe dobálták az elpusztult állatokat.

Süvöltős Gyula ugyanakkor hozzátette:

ő legfeljebb 10-15 állat tetemét vitte a helyszínre, és ezt a rendőrségen is elismerte. 

Az ügyből botrány lett, sokan horrortemetőként beszélnek a területről. A gyepmesteri feladatokkal megbízott mezőőr azt mondta: szerinte valaki így akarta őt lejáratni, miközben ő csak arra figyelt, hogy az elpusztult állatok ne fertőzzenek lakott területen. 

Az továbbra sem tisztázott, honnan került a területre a többi elhullott állat. 

atv.hu

Hajdúsámsoni horrortemető: A helyi gyepmester temette a gödörbe a kutyákat

 

Ajánlom

További belföldi híreink