Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-21 10:26:00

Földi László: rejtett polgárháború van Németországban a migráció miatt

Rejtett polgárháború van Németországban, mert a dzsihadisták merényletei miatt önvédelmi reakcióra lépnek a németek - közölte Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója pénteken az M1 aktuális csatornán.

Földi László azt mondta, hogy az "önvédelmi reflex" azért alakult ki, mert a migráció tönkretette a németek normális világát.

A német kormány terroristát kiállt, ha általa szélsőjobbnak tartott akcióról van szó, de megbocsájtó, ha bevándorlók követnek el merényleteket - fogalmazott. Ezt a társadalom nem fogja tolerálni - vélekedett.

Hozzátette: a politika nem vállal felelősséget a kialakult helyzetért, és fasisztának tartja azokat, akik azt szeretnék, hogy az élet a 2015-ös migráció előtti állapotokhoz hasonlítson, holott ők a "normalizmus hívei".

A műsorban felidézték: szerda este Németországban, Hanau városában egy német férfi lelőtt kilenc migrációs hátterű - bevándorló vagy bevándorló családban született - embert, hatot pedig megsebesített, végül meggyilkolta az anyját és magával is végzett.

A benvándorlás veszélyei egész Európát érintik:

 

 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink