Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-18 09:33:00

"Igazából a személyisége is jelentéktelen" - Kocsis Máté keményen beleszállt Hadházy Ákosba

Orbán Viktor nélkül, Hadházy Ákos kitiltásával indult a Parlament tavaszi ülésszaka. A független képviselő akciója mellett Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője sem ment el szó nélkül.

"Igazából a személyisége is jelentéktelen" - Kocsis Máté keményen beleszállt Hadházy Ákosba
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője

"Stop propaganda!" ezzel a felirattal ellátott táblát lógatott a karzatról Hadházy Ákos a házelnök feje fölé Parlament nyitóülésén tegnap. Kövér László válaszul kitiltotta a képviselőt az aznapi ülésről.

Az ügy nem kerülte el a Fidesz frakcióvezetőjének a figyelmét sem. Kocsis Máté a Hír Tv-ben kommentálta az esetet.

„Hadházy Ákosnak a politikai tevékenysége és igazából a személyisége is olyan jelentéktelen, hogyha nem ilyeneket csinál, akkor nincs róla hír. Tehát nekünk kell tudnunk azzal együtt élni (…), hogy van egy ilyen ember az országgyűlésben. Nyilván hozzákötni kevés dolgot lehet a politikai pályafutásához"

- mondta a Fidesz frakcióvezetője, majd hozzátette: az országgyűlési törvény annyiban rendelkezik visszatartó erővel, hogy a korábbinál jóval magasabb, az eddigiek akár tizenkétszeresét is megfizetheti egy parlamenti képviselő egy ilyen szintű rendbontásért.

„Az látszik, hogy Hadházy ezt nem a saját zsebéből fizeti. Aki a saját fizetéséből állja ezt, az nyilván ezt is megfontolja. Majd lesz valami hamis színbe feltűntetett gyűjtés, ahol nagyon szegény emberek, mikroadományaiból hirtelen össze fog jönni sok-sok millió forint és akkor abból majd befizeti”

- véli Kocsis Máté.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink