Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-16 13:48:00

Kettészakadt az autó, amikor vonattal ütközött - két kislány vesztette életét

Egy személygépkocsi vonattal ütközött vasárnap délelőtt Kecskeméten, az autó két utasa a helyszínen életét vesztette - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Kettészakadt az autó, amikor vonattal ütközött - két kislány vesztette életét
Fotó: MTI

Horváth Erika elmondta: a baleset a vasúti átkelőhelynél eddig tisztázatlan körülmények között történt. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a Barka utcát, kerülni a környező utcákon lehet.

Közben az autoszektor.hu arról ír, hogy a személykocsiban hárman utaztak: egy 62 éves asszony és unokái, egy 8 és egy 11 éves kislány. Ők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy azonnal életüket vesztették. Az asszonyt kórházba szállították, de állapotáról egyelőre nincs információ.

A baleset vasárnap reggel 9 óra környékén történt, az elsődleges információk szerint az autós a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre. Kecskemét és Katonatelep között történt az ütközés, InterCity vonat tartott Budapestről Szegedre. Ezen a szakaszon az IC-vonatok 100-120 kilométeres sebességgel közlekednek. A balesetben kettészakadt az autó, a két roncs méterekre került egymástól – közölte a közmédia helyszíni tudósítója.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink