Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-14 06:11:00

„A beleim kifordultak” – 15 centi hosszan vágta fel Erika hasát szomszédja

15 centi hosszú vágást ejtett Erikán szomszédja. A Blikk azt írja: a férfit 48 órán belül kiengedte a rendőrség az őrizetből.

Egy ikerházban lakott a családjával Erika, az alsószinten ő a családjával, a felsőszinten pedig a szomszédja élt. A nő a Blikknek arról beszélt: a férfi már az első perctől el akarta üldözni őket a házból. Volt, hogy egész éjjel ütötte a padlót, máskor egy éles tárggyal megkarcolta a nő kocsiját. Egy ideig tűrtek, aztán próbáltak többször is beszélni vele, hogy hagyja abba a hadjáratot.

A támadás napján Erika elmondása szerint a férfi egész nap hangoskodott, estére elfogyott a türelme, elhatározta, hogy beszélni fog vele.

„A kertben összetalálkoztunk, elkezdtem mondani a magamét, erre ő hasba döfött. Első pillanatban fel sem fogtam igazán, mi történt, fújtam egyet a gázspray-ből, ami nálam volt, majd hazarohantam. A hasamból ömlött a vér, a beleim kifordultak, gyakorlatilag a kezemben tartottam azokat” 

– emlékszik vissza a támadásra Erika. A kórházban ötórás műtéten esett át, végső gyógyulásról azonban sosem lehet beszélni esetében. 

Világéletemben sportoltam, edzőként dolgoztam, de a támadás miatt erről örökre lemondhatok – mondta elkeseredetten Erika, aki csak akkor érezné magát biztonságban, ha a támadója hosszú évekre börtönbe kerülne.

A Blikk úgy tudja: a támadó azzal védekezett, hogy a nő támadta meg őt, és ő egy műanyagdarabbal védekezett. Egy évig még egy házban éltek, a férfi azonban soha nem kért bocsánatot Erikától.

A támadás még 2018. december 22-én történt, az ügyben most emeltek vádat, életveszélyt okozó testi sértés miatt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink