Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-06 10:10:00

Korda Györgynek elege lett - lépett az énekes

A táncdalénekes fogta magát és feleségével, Balázs Klárival messzire szöktek a hideg elől. Egy teljes hónapra Spanyolországba, egész pontosan Alicantéba költöztek.

Korda Györgynek elege lett - lépett az énekes
Korda György és Balázs Klári

Valóságos gyógykezelésen vesz részt Spanyolországban Korda György, Alicantéban ugyanis rendkívül magas a levegő sótartalma, azt pedig már az ókorban is tudták, hogy az ilyen levegőnek gyógyító ereje van.

„Nekünk, énekeseknek különösen jót tesz a magas sótartalmú levegő, hiszen gyulladáscsökkentő hatása van, tisztulnak a légzőjáratok. Nekem nagy szükségem van arra, hogy évente legalább egyszer alaposan feltöltődjek, ugyanis rengeteg fellépésünk van Klárival, nagyon sok energiára van szükségem. Január elején érkeztünk egy egész hónapra. Ilyenkor semmi mást nem csinálok, csak pihenek és nagyokat alszom”

– mondta a Ripost-nak a legendás énekes.

”Szerencsénk volt, hogy egy egész hónapra el tudtunk jönni. Itt most húsz fok van és verőfényes napsütés. Rengeteget pihenünk, de persze azért megnézzük a nevezetességeket is és kipróbáljuk a helyi ételkülönlegességeket„ – árulta el Korda felesége, Balázs Klári, hozzátéve, hogy még szívesen maradnának, de hamarosan haza kell jönniük, mivel február 7-én nyílik a Korda Piano Bar.

Így leptük meg tavaly a Start Pluszban a születésnapos Balázs Klárit és Korda Györgyöt:

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink