Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-06 10:40:00

Felakasztotta a tolvajt a kiskunhalasi férfi

A vádemelést követően az első fokon eljáró Kecskeméti Törvényszék fenntartotta annak a 39 éves kiskunhalasi férfinak a letartóztatását, aki bosszúból felakasztotta az ismerősét egy helyi tanyán két és fél évvel ezelőtt.

Felakasztotta a tolvajt a kiskunhalasi férfi
Fotó: police.hu

A helyi férfi a szülei sérelmére elkövetett lopás miatt akarta megleckéztetni az ismerősét. Éjszaka besurrant a tanyája udvarára és egy vasállványra felkötözött egy elektromos vezetéket. Ezután elbújt, és megvárta amíg a férfi kijön a házból. Ezt követően egy kemény tárggyal leütötte. Ezt követően a vasoszlophoz vonszolta majd felakasztotta úgy, hogy áldozatának lábai leértek a talajra. Ezzel azt a látszatot akarta kelteni, hogy a férfi öngyilkos lett.

A férfi életét az mentette meg, hogy az élettársa megtalálta, majd azonnal értesítette a mentősöket, akik újraélesztették

- olvasható a 24.hu-n.

A Kecskeméti Törvényszék fenntartotta az emberölési kísérlettel vádolt férfi letartóztatását szökés, elrejtőzés valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a törvényszék ezen indokait mindenben osztotta, ezért a végzés helybenhagyására tett indítványt az ügyben másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla felé.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink