Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-01 13:31:00

Több mint 1 milliárd forinttal tartoznak Pintér Sándornak

Az 1995-ös Wartburg még megvan. De vett egy kis Appenin-részvényt is, a cég Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz köthető.

Több mint 1 milliárd forinttal tartoznak Pintér Sándornak

A legfrissebb vagyonnyilatkozatáról pedig az mondható el, hogy a belügyminiszter óriási ingatlanvagyonnal rendelkezik, fővárosi és vidéki lakásokkal, szántókkal, legelőkkel, nyaralókkal – összesen 21 darab ilyen vagyonelemet sorol.

Örök elem Pintér bevallásában az 1995-ös Wartburg. Örökölte.

43,7 millió forintnyi Magyar Állampapír Plusz kötvénye van, de vannak MOL- és OTP-papírjai is, ezek értéke nem változott jelentősen.

Új elem a 185 ezer forintos Appenin-részvény. Az Appenin Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz köthető.

A tavalyi 680 ezer forint után most közel 4 millió forintja van bankban, továbbá több euró és dollár alapja is van, amik összege jelentősen nem változott, ahogy MKB-s befektetési alapjai sem.

A felesége nevén működő banki megbízások összege sem változott jelentősen, lakossági folyószámlán közel tízmillió, de új elem a 42 milliónyi Magyar Állampapír Plusz kötvény a felesége nevén. Itt is vannak részvények, OTP-s és MOL-papírok.

Pintér Sándor növelte készpénzét, 1,8 millióról 6,5 millióra,

Cégei 2013-as eladásából fennálló követelése még mindig fennáll, ennek az összege 500 millió forint. A család és a barátok pedig összesen 605 millióval tartoznak neki.

Az összes tartozás Pintér felé tehát több mint 1 milliárd forint.

Ősenkinek sem tartozik.

Miniszteri fizetése 2019 márciusától 1,9 millió forint.

Gazdasági érdekeltsége még mindig nincs. Gépkocsit és telefont használ.

atv.hu/hvg.hu

Ajánlom

További belföldi híreink