Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-01 13:03:00

Fokozódik a színésznő és családja kálváriája, közösségi médián keresztül kérnek segítséget

Szalai Kriszta és férje, Cserna Antal budai otthona életveszélyessé vált, miután repedni kezdtek a falak. A színésznő akkor éhségsztrájkkal tervezett demonstrálni szomszédja házánál, hogy megmentse az otthonát.

Majd nem sokkal később, az utolsó utáni pillanatban kapott segítséget az önkormányzattól a bajba jutott. A végzés arról szól, hogy a színésznő szomszédságában ideiglenesen le kell állítani az építkezést, illetve meg kell kezdeni a veszélyhelyzet megszüntetését, vagyis támfalat kell építeni.

A színésznő azonban most ismét segítséget kér, egy a közösségi oldalán közzétett felhívásban:

"KÉRLEK benneteket SEGÍTSETEK a virtuális támasztásban! Tudjátok tovább reped a házunk. Az Építésfelügyelet tud a házunk csúszásáról, repedéséről, s meg is kapták a független igazságügyi szakértő véleményét, miszerint a szomszédos építkezés általi több száz tonna föld elvitele okozza csúszásunkat, mégsem kötelezi szomszédunkat támaszték építésére. Decemberben szemrevételezték, hogy még nem életveszélyes a házunk. A szomszédos telken a mai napig nem áll biztonságos támaszték. Holnap szombaton 11-17 óráig szeretettel várom a támasztékban segítőket, ha csak pár percre is, gyertek! Én egész nap támasztani fogom! Bárki bárhol a világban tegyen ki képet az oldalára, ahogy egy fal oldalát támasztja #krisztáékháza, #támasztékotmindenkinek ! Így nemcsak mi, hanem, mindenki érezheti a lelki támogatásotokat, akinek lakhatása hasonlóan veszélyeztetve van. Ezzel szeretnék üzenni a kormányhivatalnak, az Építésfelügyelet Urainak! TÁMASZTÉKOT MINDENKINEK, aki alól kihúzták a "talajt"! KÖSZÖNÖM NEKTEK! II. Gyöngyvér u. 89. bordó házrész." - írja a színésznő a bejegyzésében.

atv.hu/blikk.hu

Ajánlom

További belföldi híreink