Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-30 21:32:00

Niedermüller Péter: Nincs miért bocsánatot kérnem

A VII. kerület DK-s polgármestere, Niedermüller Péter ellen szerveztek az önkormányzati hivatal épülete elé csütörtök délutánra. Az atv.hu-nak nyilatkozott a polgármester az ellene szervezett tüntetés után. Niedermüller szerint az, ami ma Magyarországon történik az mindenféle kisebbségi csoport elleni megkülönböztetés.


A VII. kerület DK-s polgármestere, Niedermüller Péter ellen szerveztek az önkormányzati hivatal épülete elé csütörtök délutánra. A politikus a múlt héten így nyilatkozott az ATV-ben:

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink