Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-30 16:33:00

Nagyon, nagyon dühös lett a DK a Niedermüllernek küldött döglött patkány miatt

„A jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik” – írják közleményben, miután a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom döglött patkányt küldött Niedermüller Péternek a polgármesteri hivatalba.

Amint arról beszámoltunk, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom lepte meg ajándékkal 7. kerület DK-s polgármesterét. Egy döglött patkányt vittek ajándékba Niedermüller Péternek. A csomagot a mai napon átadták a VII. kerület Polgármesteri Hivatalában egy hivatalos átadás során.

A történteket nem hagyta szó nélkül a Demokratikus Koalíció. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„Ma reggel plakátok jelentek meg Budapesten a mai fideszes tüntetés felhívásával, amelyen patkányként ábrázolják Niedermüller Pétert, Erzsébetváros nagy többséggel megválasztott polgármesterét. Ez a hergelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy a szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Mozgalom egy döglött patkányt küldött „ajándékba” Niedermüller Péternek. A jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik.

A Fidesz mindeközben buszokkal utaztatja vidékről a tüntetőket Budapestre, mert félnek. Félnek attól, hogy elveszítik a hatalmukat, és ezért a fenyegetéstől, sőt, az állatkínzástól sem riadnak vissza.  A DK követeli, hogy a Fidesz azonnal nyilatkozzon az undorító akcióról, az elkövetők és a tüntetés szervezői pedig kérjenek bocsánatot Niedermüller Pétertől és Erzsébetváros lakóitól.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink