Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-26 08:50:00

Szebben is mondhatta volna – megszólalt Schobert Norbi édesanyja

A fitneszgurut nem kímélték a kommentekben, és ez rosszulesett az édesanyjának, ám Judith eddig hallgatott. Most azonban a Blikkben védelmébe vette fiát: mint mondja, igazat szólt, de szebben is mondhatta volna.

Tény, nők százrei érezték sértőnek Norbi azon kijelentését, miszerint ha szülés után évekkel is kövér az asszony, akkor ne csodálkozzon, ha az ura nem kívánja már vele a szexet, és elválik. Schobert édesanyja azonban a saját példájával cáfol rá erre, hiszen Judith mindhárom férje imádta, pedig nem volt nádszálkarcsú. A háromszoros nagymama azonban sajnálja, hogy annak idején neki nem volt egy „Norbija”, aki észhez térítse.

"A férjeim imádták, hogy husi vagyok, egyik se akarta, hogy fogyjak, sőt etettek! Pedig mindhárom orvos volt, tudniuk kellett, mennyire egészségtelen a túlsúlyom" – mesélte a Blikknek Judith, hozzátéve, tőle bizony egyetlen férje sem vált el, sajnos meghaltak, de rendre orvosba szeretett bele az özvegyasszony.

"Bár lett volna akkor olyasvalaki, mint a fiam! Akkor nem lettem volna korán cukorbeteg, magas vérnyomásos" – magyarázta az asszony, aki évek óta Norbi tanácsai szerint étkezik és gyógyszerekkel kordában tudja tartani a diabéteszét.

Meggyőződése, hogy a fiának köszönheti, hogy még él, mert ha nem fogy le, talán már nem örülhetne az unokáinak. Ugyanakkor úgy véli, Norbi talán túl érdesen fogalmazott.
„Igaz, hogy Norbi nem fogalmazott szépen, de igaza van! Velem ugyan nem esett meg, de egyik barátnőmet bizony a kövérsége miatt hagyta el a férje. Nálunk népbetegség a kövérség, hiába könyörögnek a túlsúlyosoknak az orvosok, a szakemberek. Norbi a mondataival sokkolt, de a gyerekre is rákiabál a szülő, ha az nem fogad szót. A fiam minden szavával jót akart, és nem úgy értette, hogy szülés után rögtön nádszál legyen egy anyuka, hanem azt magyarázta, fogyjon le, amint erre van lehetősége, mert azzal az egészségének és a házasságának is jót tesz” – mondta Judith.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink