Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-21 18:25:00

Kigyulladt a pécsváradi polgármester háza

A garázs és a melléképület kapott lángra, amely teljesen leégett. Egyelőre vizsgálják történt-e gyújtogatás. Pécsett egy családiház égett le, ahol nyolcan maradtak fedél nélkül.

Kigyulladt a pécsváradi polgármester háza

A szemben lakó asszony értesítette a tűzoltókat, akik 5 autóval érkeztek a helyszínre. Sárkány Sándor, a Baranya Megyei Katasztrófavédelem szóvivője az ATV Híradójának azt mondta: a tűzoltók 5 sugárral kezdték meg az épület oltását, és a fatároló oltását, illetve munkagépet is a helyszínre rendeltek annak érdekében, hogy fát széthúzzák hogy az oltási munkálatokat könnyebben lehessen elvégezni.

A házban nem volt senki, a polgármester is hivatalában dolgozott. Zádori János azt mondta, nem hinné, hogy gyújtogatás történt, de ezt sem zárja ki.

„Én nem az a fajta ember vagyok aki bárkinek is bármilyen kárt okoztam volna, vagy bántottam volna, nyilván nem kizárható de én ezt elég durva feltételezésnek tartom jelen pillanatban hogy valaki szándékosan csinál ilyent tehát nem gondolnám„

- nyilatkozta Zádori.

Pécsett egy családi ház gyulladt ki, amelynek teljesen leégett a tetőszerkezete. A ház berendezési tárgyai is a lángok martalékává váltat, így a ház most lakhatatlan. A mentők két lakót füstmérgezéssel szállítottak kórházba.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink