Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-17 08:33:00

Orbán: elárultak minket, egy centire voltunk, hogy kilépjünk a Néppártból

Egy centire volt tegnap, hogy kilépjen a Fidesz a Néppártból - mondta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök Sorost okolja.

Egy centire voltunk a tegnapi szavazás után attól, hogy kilépjünk a Néppártból - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban a szokásos pénteki interjújában. A Néppárt elárult minket.

De csak azért nem tettük meg, mert a spanyolok, olaszok, franciák mellettünk voltak, azt mondták, hogy ki kell állni az ország mellett, ez adott reményt, hogy változást lehet elérni.

Ha a szövetségesek elárulnak minket, ott nincs keresnivalónk - tette hozzá a miniszterelnök.

Orbán Viktor azt mondta, hogy látszólag pártokkal vívják a küzdelmet, de ilyen akciók mögött a Soros-hálózat áll.

“A világ elsö számú oligarchája Soros György”, aki a maffiaszerü hálózatán keresztül politikai befolyást vásárol, gyakorol, és kevert keresztény, muszlim lakosságot akar, ami túl van a nemzeti érzelmeken - mondta a miniszterelnök.
 

Tegnap az európai parlamenti szavazás után Novák Katalin az atv.hu-nak azt nyilatkozta, hogy a szavazás súlyos érv lesz, amikor döntenek, hogy új szövetségeseket keressenek.

Brüsszeli fideszes források pedig tegnap azt mondták munkatársunknak, arra látnak legnagyobb esélyt, hogy Orbán Viktor kilépteti a Fideszt a Néppártból. Erről ma reggel itt írtunk.

Ajánlom

További belföldi híreink