Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-06 18:12:00

Megszólalt a mozgássérült férfi, akit egy autós ütött le egy siófoki áruház parkolójában

Megszólalt híradónknak az a mozgássérült férfi, akit egy autós ütött le egy siófoki áruház parkolójában. A kerekesszékes férfi azt kérte számon a luxusautó sofőrjétől, hogy van-e mozgássérült igazolványa, ha már rokkantaknak fenntartott helyen parkolt. A rokkant férfi felesége azt mondta az ATV-nek: nagyon megijedt, mert a férje balesete óta nagyon kell rá vigyáznia, és most akkora ütést kapott, hogy attól tartott: nem fog felállni a földről.

Simon József évekkel ezelőtt vétlen résztvevője volt egy balesetnek. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy teljesen lebénult. Nem régóta tud – ha nehezen is, de - újra járni. Ugyanígy, erősen sántítva érkezett a szántódi áruházba is, ahol egy luxusautó állt a rokkantaknak fenntartott parkoló helyen. A kocsi vezetőjét arra kérte, hogy ha jogosult, tegye ki a parkolókártyáját. Ettől gerjedt haragra a másik sofőr.

„Elindult arra felém, hogy a jó büdös k**va anyádat, hát mit képzelsz te? Lefényképezted az autómat, agyonütlek, Mondom neki, hogy dehogy üt le engem, miért ütne agyon? Mondja, lefényképezted az autódat a büdös k**va anyádat, agyonütlek, és akkor még egyszer mondom neki, hogy nem üt maga agyon engem fiatalember és erre egy hatalmas nagy ütést éreztem és összeestem”

– mesélte Simon József.

A férfi feleségét telefonon hívták, hogy baj van. Azt mondja, hogy nagyon megijedt, mert férjére a baleset óta nagyon kell vigyázni.

„100 százalékos rokkant egy hatalmas balesetből kifolyólag és attól féltem, hogy megüti a nyakát, meg, hogyha elesik, akkor mondták már telefonban, hogy eldőlt, mint a zsák” – árulta el Simonné Mária.

„Sérüléseim miatt nem tudtam felállni, segítettek. Ez a hölgy gyorsan bedobált mindent a kocsinak a hátuljába és nagy sebességgel elhajtottak innen a parkolóból

” – mondta Simon József.

Az esetet az áruház kamerái rögzítették. A felvételeket a rendőrség már vizsgálja, mert az ügyben a megvert férfi feljelentést tett, de a nyomozás érdekeire hivatkozva nyilatkozni nem akartak. A férfit egyébként kórházba vitték, ahol megvizsgálták, kiderült, hogy sérülései nem súlyosak.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink