Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-03 13:47:00

A ma 81 éves Sas József ezt kérte születésnapjára

A ma 81 éves Sas Józsefnek egyetlen kívánsága van csak a születésnapjára: még pár jó évet kér.

A ma 81 éves Sas József ezt kérte születésnapjára
Sas József, humorista

A Bors telefonon elérte a humorista nejét, aki nehéz szívvel emlékezett a tavalyi születésnap környéki időszakra, majd férje áprilisi kétoldali, életveszélyes sztrókjára.

„Lassan egy év telt el, ami igazán embert próbáló volt számunkra: nagyon szerette volna ezt az utazást Jóska, de valami isteni sugallatra hatalmas biztosítást kötött magára, amiről akkor nem is sejthettük, milyen jól fog jönni, amikor megkapjuk a kinti orvosi számlákat.

Senkinek nem kívánom azokat a napokat, amikor abban se lehettünk biztosak, hogy megünnepelhetjük a férjem következő születésnapját” – emlékezett Sasné.

„Nagyon kedves, hogy megemlékeznek rólam, köszönöm és persze a rajongóknak is, akik mindig üzennek nekem. Szerencsére tavaly óta rengeteget javult az állapotom, köszönhetően a szerető családomnak és a két ápolómnak, akik szakszerűen viselik gondomat és az utóbbi hónapokban sokat fejlesztettek az állapotomon” – mondta Sas József, aki egy rövid időre átvette a telefont feleségétől.

„Egy születésnapi kívánságot fogalmaztam meg magamnak: szeretnék még pár jó évet. Nincsenek illúzióim, nyolcvan felett ez egy nagy harc lesz, de örülnék, ha ezekben az években annyival jobb lenne az állapotom, hogy az alapvető szükségleteimet el tudjam ma¬gam is végezni, segítség nélkül.

No persze egy jó kabarénak is tudnék örülni, nehéz volt megszakítani ezt a negyvenéves tradíciót, de örömmel néztem az ATV-t és drukkoltam ifjú és tehetséges kollégáimnak” – mesélte a művész.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink