Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-19 13:46:00

Gréczy és L. Simon is megszólalt előbbi ügyéről

„Aljas, szemenszedett hazugság." Így kommentálta az ATV Híradónak Gréczy Zsolt azt a zaklatási vádat, amelyet először a Vadhajtások nevű portál közölt. A DK-s politikus jogi elégtételt kíván venni. Elmondása szerint a most nyilvánosságra hozott intim képeket évekkel ezelőtt küldte el az akkori barátnőjének. Közben megszólalt L. Simon László is az ügyben. Gréczy pedig interjút adott péntek reggel a Heti TV-nek, még mielőtt újabb képeket hoztak volna nyilvánosságra.

Gréczy és L. Simon is megszólalt előbbi ügyéről

Mint ismert, zaklatással vádolták meg Gréczy Zsoltot, és nyilvánosságra hoztak olyan fényképeket, amelyeken a DK frakciószóvivője hiányos öltözetben látható. Ezeket egy ismeretlen nő juttatta el különböző szerkesztőségekbe, aki azt állítja, hogy szerint ezekkel a képekkel zaklatta őt az ellenzéki politikus. Gréczy Zsolt a most nyilvánosságra hozott képeket évekkel ezelőtt küldte el akkori barátnőjének. Azt nem nem lehet tudni, hogy ki és hogyan szerezte meg a fotókat. Az internetes szakjogász szerint a közszereplőkről sem lehet minden képet közzétenni.


 L. Simon László: tisztáznia kell magát
 
A Gréczy Zsoltról készült obszcén fotókkal a fő probléma, hogy a képviselő ezeket állítólag fiatal nőknek küldözgette – mondta L. Simon László, az országgyűlés kulturális bizottságának fideszes alelnöke Magyarország Élőben című műsorában. L. Simon László szerint ezt az ügyet a DK-s képviselőnek mindenképp tisztáznia kell – tette közzé a Hír TV-re hivatkozva a PestiSrácok. A politikus rámutatott: Gréczy Zsolt sok esetben úgy tett, mintha erkölcsi szempontból megkérdőjelezhetetlen lenne, majd ezután napvilágot látott ez a fotósorozat.
 
„Azt nagyon-nagy problémának élem meg, hogy Gréczy képviselőtársam a parlament kulturális bizottságában is és a plenáris ülésén is mindig valami megkérdőjelezhetetlen, erkölcsi pozícióból osztja ki a kormányzópártokat, hihetetlen vehemenciával. Tehát, legutóbb a Kásler miniszter úr meghallgatása során olyan durván nyilatkozott, egyébként hasonlóan személyeskedve, mint Nagy Ervin Demeter Szilárdról és jó pár emberről, ami elfogadhatatlan volt. Én a bizottsági ülésen is szóvá tettem ezt, és mindezt úgy teszi, mintha az ő pozíciója erkölcsi értelemben megkérdőjelezhetetlen lenne, mintha fölöttünk állna, mintha előttünk járna" – mutatott rá L. Simon László.

Gréczy Zsolt az ATV-nek reagált

 


Gréczy: ócska hazugság

A DK frakciószóvivője Breuer Péter Pirkadat című csütörtöki műsorában újfent reagált az őt árt vádakra. Mint mondta, „mindaz, amivel megvádolnak, ócska hazugság, a többit meg a bíróságra bízom és az ügyvédek intézik." 

Gréczy Breuer kérdésére ezt követően még hozzátette: őt senki nem gyanúsítja semmivel, „híreszteléseket fogalmaz meg a fideszes sajtó arról, hogy én állítólag zaklattam - idézi az Azonnali.hu. Az nem zavarja őket, hogy ezt maguk az érintettek is cáfolják, hogy emögött nincsen tartalom, és egy állítólagos ismeretlen e-mail cím állítja mindezt, ami mögött nincsen konkrét személy". Gréczy szerint az ügyben a lényeg a „hírbehozás", neki pedig innentől az a dolga, hogy megvédje a becsületét, amit meg is fog tenni a bíróságon mindenkivel szemben, aki megrágalmazza.
 
Csütörtök délelőtt közben a Vadhajtások portál újabb, az eddigieknél is direktebb képeket közölt Gréczyről.
 
atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink