Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-16 11:10:00

Baj van? - Gálvölgyi János furcsán viselkedett

A művészt az egyik színház portása szúrta ki az utcán, amint éppen magában beszélt – írja a Life.hu.

Baj van? - Gálvölgyi János furcsán viselkedett

Vasárnap este bemutatták Gálvölgyi János főszereplésével a Végszó című darabot. A siker borítékolható volt, azonban a felkészülés okozott egy kis nehézséget, ugyanis a hétköznapokban alig tudta elválasztani a munkát a magánélettől. Ezt pedig többen is kiszúrták.

„Pont a napokban mondta Dorka lányom, hogy a Hatszín Teátrum portás nénije mesélte neki, hogy látott, ahogy magamban beszélek. Erre a lányom: Ismerem apámat, még nincs olyan állapotban, hogy magában beszéljen! Valószínűleg akkor láthatott, amikor a szerepemet gyakoroltam" – írja a Life.hu a Pótszékfoglaló interjújában elhangzottakra hivatkozva. A beszélgetésben Gálvölgyi megerősítette, sokszor annyira belefeledkezik a munkába, hogy a családja mellett sem képes pihenni.

Erre is mondott egy példát: „a napokban ültünk a családdal, beszélgettünk, hirtelen visszakérdeztek engem, aki nem is reagáltam rögtön, mert pont egy monológot sulykoltam magamba. Az ember nem kapcsol ki... Még akkor se kapcsol ki, amikor este vége van az előadásnak már.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink