Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-11 11:01:00

Kovács Zoltán, aki a twitterezéssel világhírű lett, azt mondja: “kipécéztek minket”

A “Soros-féle univerzumhoz tartozó emberek” és szervezetek abban érdekeltek, hogy ez egy véget nem érő folyamat legyen, “kipécéztek minket” - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár az M1-en, összefüggésbe hozva mindezt a migrációval. Őt a tegnapi brüsszeli twitterezéses “tudósítása” miatt bírálják, 74 üzenetet küldött a világnak két és fél óra alatt.

Kovács Zoltán, aki a twitterezéssel világhírű lett, azt mondja: “kipécéztek minket”

Nyilvánvaló, hogy az Európai Parlament által indított, a 7-es cikk szerinti eljárás tendenciózus, Magyarország és a magyar kormány elleni hadjárat, amelynek a „Soros-szervezetek” a gerjesztői – jelentette ki az államtitkár az M1-en tegnap este. 

Kovács Zoltán azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy a magyar jogállamiság vizsgálata során kedden újabb meghallgatást tartottak az Általános Ügyek Tanácsában, amiről ő, miután zárt ülés volt a Twitteren folyamatosan “tudósított” a „Soros-szervezetek kórusának” nevezve a tanácsot.

Tegnap azt mondta, hogy a Soros-féle univerzumhoz tartozó szervezetek és emberek “újabb és újabb jelentéseket adnak ki Magyarországról, ezzel pedig lehetetlenné teszik, hogy ez a joginak álcázott politikai eljárás egyszer véget érjen”. Vagyis, hogy ez egy véget nem érő folyamat legyen. Vagyis a migrációval kapcsolatos eltérő magyar álláspont miatt támadnak minket - magyarázta.

Példaként említette, hogy Varga Judit igazságügyi és Palkovics László innovációs miniszter hiába válaszolták meg a feltett kérdéseket, a “Soros-szervezetek” sugalmazására újabb és újabb kérdések fogalmazódtak meg.

"Ne legyenek illúzióink, kipécéztek minket, a magyar kormány ebben a helyzetben sem enged az európai határok védelméből"

– fogalmazott Kovács Zoltán a köztévében.

Ajánlom

További belföldi híreink