Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-09 07:40:00

Molnár Zsolt megszólalt az "ellenzéki Borkai-ügyről": megzsaroltak, feljelentést teszek

"Az elmúlt években sokat láttam a politikában és azt hittem, nincs még lejjebb" - ezt Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója mondta az ATV Start című műsorában a hétvégén kirobbant „angyal ügyvédje” ügyről, amelynek kirobbantója „az ellenzéki Borkai Zsolt” leleplezését ígérte.

 Molnár Zsolt megszólalt az "ellenzéki Borkai-ügyről": megzsaroltak, feljelentést teszek

Molnár Zsolt szerint „nem Borkai-ügyről van szó, hanem mocskos zsarolásról”, és ő „név szerint ismeri a szereplőket”.

Molnár Zsolt szerint ő az ügy egyik szereplője. Mint mondta: a közelmúltban megpróbálták megzsarolni, ugyanakkor cáfolta, hogy bármilyen értelemben „az ellenzéki Borkai” lenne.

„Nincs eltitkolt vagyonom, nem fogyasztottam kábítószert nem vettem részt drogos orgiákon”

– fogalmazott az MSZP pártigazgatója.
Molnár szerint rajta kívül van egy frissen megválasztott, fiatal, MSZP-s polgármester, akit megzsaroltak. A pártigazgató többszöri kérdésre sem nevezte meg, kiről van szó szerinte.

A zsarolás körülményeiről Molnár elmondta: az elmúlt időszakban egy, egykor az MSZP közelében dolgozó, „magát újságírónak nevező személy” milliós nagyságrendű pénzt kért tőle. Molnár Zsolt leírása alapján a műsorvezető Vujity Tvrtko rákérdezett, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő bloghoz van-e köze az ügynek, amire Molnár azt válaszolta, hogy a műsorvezető jó helyen keresgél. Nem cáfolta Molnár azt sem, hogy Németh Gábort, az Egyenlítő blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink