Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-06 13:50:00

Hivatalos: Dézsi Csaba András a Fidesz győri polgármesterjelöltje

Eddig is köztudott volt, de most a Facebookon a háttérképével “jelentette be” maga Dézsi Csaba András, hogy ő a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje.

fotó: facebook.com/dr. dézsi csaba andrásFotó: Facebook.com/Dr. Dézsi Csaba András

Az atv.hu november közepén írta meg, hogy a Fidesz országos elnöksége hivatalosan is Dézsi Csaba Andrást ajánlja Borkai Zsolt lemondása után győri polgármester-jelöltnek. De Győrben ezt hivatalosan nem jelentették be.

A Magyar Hang számolt be róla elsőként, hogy Dézsi lehet a kormánypártok jelöltje Borkai lemondása után és mindenki elkönyvelte már, hogy a kardiológus száll ringbe az új polgármester-választáson Fidesz színekben. Most a Facebook posztot az Azonnali.hu vette észre.

Dézsi Csaba András a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa jelenleg is tagja a helyi képviselőtestületnek, a Fidesz-KDNP színeiben egyéni körzetből jutott be a közgyűlésbe - 1998 óta minden alkalommal győzött a körzetében. Dézsi Csaba András az ország egyik legismertebb kardiológusa. Saját TV műsora van Győrben, és húsz éve a judo szövetség alelnöke.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink