Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-30 05:10:00

Ezért akarta felrobbantani saját családi házukat az ex-rendőr

Fel akarta robbantani a saját házát egy férfi a Tolna megyei Kaposszekcsőn. A volt rendőr felesége hűtlenségét akarta megtorolni, mivel a nő többször megcsalta. A férfi szétverte a házban a gázvezetékeket, majd tűzet gyújtott. A terrorelhárítók közbeléptek és elfogták.

A férfi teljesen kifordult magából amiatt, hogy a felesége megcsalta. Őrjöngeni kezdett, szétverte a ház berendezését, az egyik ablakot kitörte, a másikat tokostól kirúgta. Ekkor már azzal fenyegette az asszonyt hogy vele együtt felrobbantja a családi házukat.

A szomszédok riasztották a rendőröket és a tűzoltókat, akik nagy erőkkel érkeztek a dráma helyszínére. A férfi aki egyébként korábban rendőr volt, biztosra akart menni, még több tüzet gyújtott a lakásban. Ekkor már a Terrorelhárítók léptek közbe, akik egy nyugtató lövedékkel ártalmatlanították a fenyegetőző férfit.

„A katasztrófavédelem munkatársai a tüzet eloltották a földgázt pedig elzárták. A férfi a rendőri intézkedés során ellenállást tanúsított elbarikádozta magát. A terrorelhárítási központ műveleti egysége a férfit elfogta a Dombóvári Rendőrkapitányságra a rendőrök előállították, ahol gyanúsítottként közveszély okozás megalapozott gyanúja miatt kihalhatták." - nyilatkozta Búsné Hepp Gyöngyvér.

A rendőrség a 41 éves volt rendőrt őrizetbe vette és előzetes letartóztatását indítványozták a bíróságon. Tettéért akár 10 év börtönbüntetést is kaphat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink