Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-19 20:10:00

Bíróság előtt a pásztói nő, aki a híd alatt megszülte, majd feldarabolta gyermekét

A nő még január elsején, egy patak hídja alatt adott életet a csecsemőnek, majd megölte, feldarabolta, és a testrészeket a patakba szórta. Terhességét végig titkolta, az ügyészség szerint ezért kellett a kicsinek is meghalnia.

 

 

A nő az első tárgyaláson tagadta, hogy ő okozta az újszülött halálát. Most szakértők meghallgatásával folytatódott az ügy. Ha bűnösnek találják, akkor akár életfogytig tartó börtönt is kaphat. Pongó Erik ügyvéd azt mondta híradónknak, hogy újabb szakértőket hallgatnak meg, elmeorvos és pszichológus is jelen lesz, illetve további tanúk vallomására is kíváncsi a bíróság.

Baranya megyében is egy csecsemőgyilkossággal vádolt nő ellen folyik eljárás: az ügyészség szerint egy 39 éves nő ölte meg kisbabáját a szülés után Magyarmecskén.

"Egy egészséges fiúgyermeknek adott életet az otthonában Magyarmecskén, majd a szülést követően az újszülöttet elrejtette a lakásában és a kisfiú meghalt. Az orvosszsakértő véleménye szerint ellátatlanság és fulladás okozta az újszülöttnek a halálát"

- nyilatkozta Gácser Zsuzsanna, a Baranya megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Az nő ügyben megkezdett tárgyaláson az anya arról beszélt, hogy az élettársával nagyon sok konfliktusa volt, őt a férfi elnyomta, ezért is tehette azt, ami történt.

A magyarmecskei nő esetében sem született ítélet, így ez a tárgyalás is folytatódik.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink