Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-18 10:12:00

Váratlan: Puzsér megelőlegezi a bizalmat Karácsonynak

Nem hiszek Karácsony Gergelyben, nem hiszek a programjában, nem hiszek a mögötte álló pártokban és bűnszövetkezetekben, budapestiként azonban kötelességem támogatni azon törekvéseit, amelyek megítélésem szerint egy élhető és zöld városhoz vezetnek - írta Puzsér.

Váratlan: Puzsér megelőlegezi a bizalmat Karácsonynak

A volt főpolgármester-jelölt a Magyar Hangban megjelent írásában kijelenti: ő és az őt támogató civil szervezet egyaránt készen áll segíteni Budapest új vezetését, hogy zöldebbé és "emberibb léptékűvé" tegyék a fővárost. 

"Az ötéves ciklus végén lesz időszerű megvonni Karácsony Gergely mérlegét. Ha felnő a kihíváshoz, és Budapestet a huszonegyedik századba vezeti, többé nem kell főpolgármesteri kampányra készülnöm – én legalábbis ebben bízom"

- írja Puzsér, aki állítása szerint nem csak azért vonul vissza a kulturális térbe, mert ez az otthona, hanem mert úgy véli, a "minimális politikai kultúra szellemében minden választott vezetőnek bizalmat kell előlegezni, és időt kell adni, hogy terveit megvalósítsa". Szerinte itt a budapestiek döntéséről van szó, amit neki kötelessége tiszteletben tartani.

Puzsér szerint jelenleg a "törzsi háború szezonja zajlik":

az emberek az O1G-koalíció és Orbán Viktor összecsapását óhajtják, amit két és fél év múlva meg is fognak kapni.

Puzsér önmagára alternatívaként, menekülőútként tekint, de csak abban az esetben, ha kiderül, hogy igaza volt, és "a rendszer önmagával nem leváltható".

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink