Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-18 10:00:00

Jakupcsek Gabriella döbbenetes vallomása

A műsorvezető eddig ismeretlen függőségéről és lányával való kapcsolatáról is beszélt.

Jakupcsek Gabriella döbbenetes vallomása

Hamarosan megjelenik Jakupcsek Gabriella harmadik könyve, a Bors most ennek apropóján interjút készített a műsorvezetővel. Jakupcsek Gabriella azt mondta, munkája során olyan történetekkel találkozik, amelyeket nem tud csak úgy ltenni, részben innen merítette az ötletet könyvéhez. A műsrovezető sokszor beszélget élményeiről kislányával, a 11 éves Emmával is.

"Olyan vagyok a lányomnak, mint egy szappanopera. Jön a mama és az életmeséi. Csak úgy mondom el persze, hogy egy tizenegy éves gyerek tudja értelmezni"

- mondta a műsorvezető, aki beszélt arról is, miért éppen a Nagy levegő címet kapta új könyve.

"Folyamatosan nagy levegőket veszek, olyan vagyok, mint egy gyorsúszó az uszodában. Kidugom a fejem, bedugom a fejem. Az átlaghoz képest gyorsabb és hektikusabb az életem. Talán azoknál a pillanatoknál, ami mindenkinél nagy döntés: legyen házasság vagy válás, gyermekvállalás, vagy éppen egy munka"

- fogalmazott.

Jakupcsek Gabriella azt is elárulta, hogy komoly illatfüggő: életében meghatározó szerepük van az illatoknak, sokszor lányával is ezeken keresztül kommunikálnak.

Új könyvéből az is kiderül, hogy korábban egy műsort tervezett Andy Vajnával a Jack Nicholson és Morgan Freeman főszereplésével készült Bakancslista című film apropóján.

"Andy egyszer felhívta a figyelmemet egy műsortípusra, amikor mondtam neki, hogy szeretnék egy bakancslistás műsort csinálni. Ajánlott egy formátumot, ami nagyon amerikai volt: nagyobb volumenű, extrém kérések valósultak meg benne, amik itthon szinte megvalósíthatatlanok lettek volna"

- mondta a műsorvezető.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink