Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-11 14:01:00

Niedermüller: 22 hónap alatt 260 milliót költött a fideszes önkormányzat ügyvédekre

Erzsébetváros polgármestere szerint "az ellenzéki önkormányzatok kapcsán folyamatosan pazarlásról papoló Fidesz tehát maga szórta számolatlanul a százmilliókat a baráti cégeknek és irodáknak".

Niedermüller: 22 hónap alatt 260 milliót költött a fideszes önkormányzat ügyvédekre

Niedermüller Péter közleményében a Czeglédy-üggyel kapcsolatban azt írja: ahogy ígérte, megállítja a pazarlást és átláthatóvá teszi az önkormányzatok működését, ebben lesz segítségükre Czeglédy Csaba, mint ügyvéd. Ezzel kapcsolatban korábban több ellenzéki párt is kifejezte nemtetszését, a Momentum és a Jobbik mellett ugyanis az LMP sem tartja elfogadhatónak, hogy egy korábban elítélt, büntetőeljárás alatt álló személy irodája kapjon önkormányzati megbízásokat.

"Az Orbán-rendszer felelőseinek számonkérése nem csak az ellenzék, de az egész ország érdeke. Kollégáimmal ezért tartjuk fontosnak, hogy az önkormányzat honlapján a közeljövőben nyilvánosságra hozzuk az elmúlt évek önkormányzati szerződéseit. Tegnap már fel is töltöttük azt a jogi szerződést, amiből kiderül: 2018 januárjától 2019 októberéig a fideszes önkormányzat összesen 260 millió forintot fizetett ki egy ügyvédi irodának az önkormányzat ügyeinek képviseletére"

- írja közleményében Niedermüller Péter.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink