Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-11 11:56:00

DK: Inkább támogatnia kellene az ellenzéknek Czeglédy Csaba munkáját

Tapasztalattal rendelkező ügyvéd kapott engedélyt arra, hogy átvilágítsa a VII. és XI. kerületi önkormányzatot – ezt mondta az ATV Start című műsorban a DK frakcióvezető-helyettese. Arató Gergely szerint ezt a többi ellenzéki pártnak is támogatnia kellene. A „többieknek” azonban – egyelőre – így sem elfogadható Czeglédy Csaba személye.

 

 

Szinte minden helyen javította az ellenzék a pozícióit, de nem minden helyen nyert – ezt mondta a DK frakcióvezető-helyettese azzal kapcsolatban, hogy vasárnap több helyen megismételték az önkormányzati választásokat, és amelyeken az ellenzék – úgy tűnik – megerősítette a pozícióit. Arató Gergely közben arra is kitért: egyértelmű, hogy a jövőben csak közösen, egy az egy ellen lehet elindulni az ellenzéknek.

Időközben komoly összetűzés alakult ki a DK és a Momentum között amiatt, hogy két DK-s vezetésű kerület is Czeglédy Csaba ügyvédi irodáját bízta meg az önkormányzati átvilágítással. A politikus ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy ő Ungár Péter véleményével ért egyet, egyébként – tette hozzá – olyan iroda kapott megbízást, amelyben önkormányzati tapasztalattal rendelkező ügyvéd kapott megbízást, aki nem fog összejátszani a Fidesszel. Mint mondta, sajnálja, hogy ebben a többiek nem partnerek, de szerinte az addigi felelőtlen gazdálkodás megállítása miatt jobb lenne, ha ezek a pártok támogatnák a polgármestereket az átvilágításban.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink