Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-09 06:43:00

Falusi Mariannak egy „csomó gyereke” van

Imád dolgozni, és sosem volt hiányérzete amiatt, hogy nem született gyermeke – mondta el Falusi Mariann a Húzós című műsorban. Az énekesnő arról is mesélt, hogy az utazás hogyan formálta át világnézetét valamint, hogy mit tisztel legjobban Presser Gáborban.

Falusi Mariannak egy „csomó gyereke” van

A gimnáziumban mindösszesen 48 kg volt, de mint mondta, a nyaka, a keze és a lába is rövid, így akkor sem volt vékonyabb – mesélte el a Falusi Mariann a Húzós című műsorban. Az énekesnő elmondta, hogy ő már minden létező fogyókúrát kipróbált, és mindegyik működött, csakhogy azt meg is kell tartani. Az ő esetében viszont mindig több jött vissza idővel, mint amennyit le tudott adni. „Ilyen az egész életem” – tette hozzá, utalva a zenei és színházi produkcióikra, ahol az emberek is szétröppennek, miután az adott előadás véget ért.

Azt is elmesélte, hogy sokat dolgozik, amit szeret, és ez egyben az ő magánélete is. Mint mondta, neki egy csomó gyereke van, majd elmesélt egy történetet egy fiúról, akivel az állatorvosnál találkoztak és az ő barátnőjéről, aki felemlegette, hogy több tíz éve előadtak az óvodában, ahová járt. A lánynak az édesanyja nem volt jelen, mire az énekesnő magához húzta, és azt mondta, arra az estére ő lesz az anyukája. Falusi, annak ellenére, hogy extrovertált embernek tűnik, igazából introvertált, ami szerinte egy védekező pozíció.

Falusi Mariann nem is olyan régen Presser Gáborral is közösen dolgozott, majd elmesélte, hogy az ismeretség nem új keletű, hiszen korábban is fel-feltűnt már az életében, mint amikor a nyolcvanas években visszahívta külföldről egy színdarab miatt, ráadásul Lang Györgyivel is ott találkozott. Legutóbbi munkájuk különlegessége pedig az volt, hogy a felvétel technikája nem egy alap volt, hanem leültek egy zongorához, elkezdtek zenélni és ezt vették fel real timeban. Pici bácsi munkájáról – ahogyan ő hívja –ódákat zengett.

Rónai Egon kérdésére azt is elmesélte, hogy Lang Györgyit a testvérének érzi, akivel egész különleges kapcsolata van.

Minden fontos és kevésbé jelentős dolgot is tudnak egymásról és vele – tette hozzá – mindent meg tud beszélni. 

Egyik emblematikus daluk a Bye-bye Szása, amit a mai napig kérnek, és anno volt olyan hét, amikor ezt 150 alkalommal is elénekelték. Közben arról is mesélt, hogy az utazás mennyire fontos része az ő életének, hiszen ő nem költ új hűtőszekrényre vagy autóra. Helyette utazik, és a szülei is ezt kaptak tőle mindig karácsonyra vagy születésnapra. Mégis hazajönni a legjobb, a sok utazás pedig toleranciát és elfogadottságot tanít neki, miután sok rosszat és kiszolgáltatottságot is lát.

Bár az internetet sokat használja információgyűjtésre, de a közösségi oldalaknak nem nagy rajongója. Sokkal fontosabbnak tartja a személyes találkozókat, hiszen már az is üzen valamit, hogyan adnak át információt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink