Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-29 14:21:00

Benkő László: Néha beszélünk róla, meddig lesz még Omega

A legendás együttes billentyűse azt mondta, erre a kérdésre nem lehet azonnal válaszolni, viszont ő és társai is sokat gondolkoznak rajta, motoszkál bennük a gondolat.

Benkő László: Néha beszélünk róla, meddig lesz még Omega

"Én sajnos azt tudom mondani, hogy belekerültünk abba a korba, úgy értem, az már régen volt, hogy valamelyik korosztálybeli haverunk meghalt, de amikor a temetésről jöttünk gyalog, az egyik kereszteződésnél megálltunk, és valamelyikünk megszólalt, srácok lehet, ez az a pillanat, innentől lehet, hogy többször jövünk ide, mint esküvőre" - nyilatkozta a Blikknek Benkő, aki szerint az ehhez hasonló gondolatokkal nem lehet megbarátkozni, de hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy az élet véges. Az együttes másik tagja, Molnár György szerint viszont addig fognak zenélni, amíg a közönséget érdekli az, amit csinálnak, és elmennek a koncertjeikre.

A zenekar tagjai beszéltek a Gyöngyhajú lány című slágerük felhasználási jogai körüli hercehurcáról is. Molnár György elmondta, hogy a brit ITV-vel és az amerikai NBC TV-vel is meggyűlt a bajuk, miután a csatornák felhasználták a dalt egy-egy műsorukban.

Az a gond, hogy nem vagyunk semmilyen szövetség tagja, így nem igazán tudunk fellépni ez ellen. Több helyen vannak ilyen dolgaink, egyrészt örülni kell neki, hogy kezdünk divatba jönni az USA-ban is, másrészt nem szép dolog más tollaival ékeskedni

- mondta Molnár.

A zenészeket arról is kérdezték, mikorra várható új lemezük megjelenése. Erre Benkő azt válaszolta, addig dolgoznak rajta, míg meg nem találják a "valóságos, számukra is elfogadott" új anyagot, illetve sok függ az új ötletektől is, amelyek sokszor átalakítják a már kész dalokat is. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink