Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-25 14:02:00

Kezdeményezték Lackner Csaba kizárását az MSZP-ből

Tóth Bertalan kezdeményezte a kispesti képviselő pártból való kizárását. A párt nyolc napon belül meghozza a döntését.

Kezdeményezték Lackner Csaba kizárását az MSZP-ből
Lackner Csaba
Tóth Bertalan Facebook-oldalán jelentette be, hogy miután Lackner Csaba a felszólítás ellenére sem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátumának sorsáról, kezdeményezte Lackner Csaba pártból való kizárását.

A párt nyolc napon belül meghozza a döntését.

„Egyértelművé tettem korábban is: akár igazak a vádak, akár nem, meg kell adni a lehetőséget, hogy megvédje magát a képviselő, de azt éreznie kellene, hogy a vele szemben megfogalmazott vádak a közösségünkre nézve is súlyos terhet jelentenek, ezért tudnia kellene, mi a kötelessége” – szögezte le a szocialisták elnöke.

Tóth Bertalan a csütörtök esti Egyenes Beszédben jelentette be, hogy ha Lackner Csaba péntek délig nem adja vissza a mandátumát, akkor kezdeményezni fogja a kizárását a pártból.

A Magyar Nemzet és a HírTV október elején ismertette azoknak a felvételeknek a tartalmát, amelyen állításuk szerint Lackner Csaba beszélget korrupciógyanús helyi ügyekről, gazdasági összefonódásokról.

A HírTV szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdasági vesztegetés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Lackner Csabát az önkormányzati választáson a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd jelöltjeként 46 százalékos többséggel választották újra egyéni képviselőnek a főváros XIX. kerületének hetes választókörzetében.
 

 

atv.hu

Október 28-tól Szöllősi Györgyivel várja a nézőket az ATV Start című műsora:

Ajánlom

További belföldi híreink