Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-21 11:45:00

Megvan, hol lesz az Orbán-beszéd október 23-án

A miniszterelnök szerda este a Zeneakadémián fog beszélni. Itt az ünnepi program.

Az ünnepi programok már holnap, azaz kedden elkezdődnek. Az 1956-os emlékműnél Dr. Boross Péter, volt miniszterelnök fog beszédet mondani délután 2 órától, míg Palkovics László délután a Műegyetemi Ünnepségen szólal majd fel.

16:30-tól hagyományos fáklyás menet lesz a Műegyetemtől a Bem térre, ahol 17:30-tól az ünnepségen Rétvári Bence, az EMMI miniszter-helyettese mond ünnepi beszédet- derül ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda által nyilvánosságra hozott programból.

Szerdán, október 23-án ünnepélyes zászlófelvonással kezdődnek a megemlékezések, majd napközben a Kossuth téren családi programokkal folytatódnak. Itt lesz gyerekfoglalkoztató, nosztalgiavillamos, lesznek rikkancsok korabeli ruhákban, lesz mászófal és bemutatják ’56 gasztronómiáját is. Orbán Viktor az esti, 19 órától 21 óráig tartó díszünnepségen, a Zeneakadémián mond beszédet, miközben a Millenárison Szabadságkoncert lesz ugyanebben az időben, melyen fellép a Honey Beast, Szabó Balázs és bandája, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink