Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-18 09:26:00

Lackner Csaba felfüggesztette MSZP-s párttagságát

Felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő.

Lackner Csaba felfüggesztette MSZP-s párttagságát
Fotó: Facebook

"Tisztelt Kispestiek" - idézi a Facebookon Lackner Csaba közleményét az MSZP Kispesti Szervezete.  

Lackner azt írta: Tekintettel az elmúlt napok során személyemet ért támadásokra, alapos megfontolást és mérlegelést követően arra az elhatározásra jutottam, hogy annak érdekében, hogy a kormánypárti sajtóban rólam megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartoztam, felfüggesztem tagságomat a Magyar Szocialista Pártban.

A bejegyzését azzal zárta: Bár a kispestiek bizalmát a múlt vasárnap ismét elnyertem – ami jól bizonyítja, hogy koncepciós eljárásként felépített rágalomhadjárat nem érte el a célját – nem szeretném továbbra is hazug állítások céltáblájának kitenni azt a közösséget, amiért eddig is hittel és eltökéltséggel dolgoztam.

A kispesti önkormányzati képviselő a Hír TV birtokába került hangfelvételen arról beszélt, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye. A beszélgetés közben pedig egy fehér poros zacskót tartott a kezében. A vasárnapi választáson Lacknert újraválasztották önkormányzati képviselőnek, a hangfelvételek alapján a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta: Lackner Csabának a botrány után ki kellene lépnie az MSZP-ből, ám ha kiderül, hogy megrágalmazták, várják vissza.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink