Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-17 12:30:00

Tarlós: Orbán Viktor mellett fogok dolgozni, de Budapesttel nem foglalkozom

Tegnap már beszélt a miniszterelnökkel, Orbán Viktor főtanácsadója lesz a jövőben De aktuális politikai ügyekkel, és budapesti kérdésekkel egyáltalán nem kíván foglalkozni - nyilatkozta az atv.hu-nak Tarlós István, aki ma adta át a Városházán a hivatalát az új főpolgármesternek, Karácsony Gergelynek.

Tarlós: Orbán Viktor mellett fogok dolgozni, de Budapesttel nem foglalkozom
Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István

A miniszterelnök főtanácsadója lesz a jövőben Tarlós István. De aktuális politikai ügyekkel, és budapesti kérdésekkel egyáltalán nem kíván foglalkozni - nyilatkozta az atv.hunak Tarlós István, aki ma adta át a Városházán a hivatalát az új főpolgármesternek, Karácsony Gergelynek.

Tarlós István nem cáfolta értesülésünket, hogy tegnap találkozott Orbán Viktorral, és megbeszélték a részleteket.

A miniszterelnök már a választás estéjén, vasárnap úgy fogalmazott a Bálnában, hogy ugyan elveszítettek egy főpolgármestert, de nyert “egy kiváló tanácsadót”.

Ami némi meglepetés lehet, hogy Tarlós István - mint mondja -, nem fog foglalkozni budapesti ügyekkel. Erre munkatársunknak azt mondta: nagyon szereti a fővárost, de úgy érzi, hogy nem lenne elegáns, ha ő most elkezdene vitatkozni bármiben is az új főpolgármester döntéseivel.
Ajánlom

További belföldi híreink