Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-16 09:28:00

Egyelőre vágyálom marad a szilveszteri kabaré: Sas József üzent a rajongóinak

Bár beszédközpontja kevésbé sérült a népszerű humoristának, ám igen lassan, megfontoltan, akadozva tud csak kommunikálni Sas József.

Egyelőre vágyálom marad a szilveszteri kabaré: Sas József üzent a rajongóinak
Sas József, humorista

Márciusban Thaiföldön kétoldali sztrókon esett át a 80 éves Sas József. A művész a szerencsésebbek közé tartozik, már ami a kommunikációt illeti, hiszen ha kicsit lassabban és szakaszosabban is, de hatalmas akaraterejét bizonyítva ki tudja fejezni magát.

A népszerű humorista több mint fél évvel az életveszélyes egészségkárosodás után továbbra is rendszeres felügyeletre és szakszerű orvosi segítségre szorul.

„Nagyon gondosan vigyáznak az édesapámra. Misi mindennap két órát foglalkozik vele, rendszeresen dolgoztatja, fejleszti. Kiviszi a levegőre, beszélgetnek és lefürdeti. Szerencsére neki nem sérült olyan súlyosan a beszédközpontja, de az ápolóval beszélnie is kell, hogy jobb legyen az állapota. Heti háromszor jön a gyógytornász, aki tetőtől talpig átmozgatja, illetve egy kedves hölgy, aki felvigyáz rá, ha én vagy az édesanyám nem lennénk itthon” – mesélte Sas József lánya a Borsnak.

„Hamarosan megjelenik rólam egy könyv, amit pár hét múlva mutatnak be. Nagyon jó a munka a szerzővel, Markos Zoltánnal, zseniálisan ír, ez már a harmadik könyvünk együtt” – mesélte kissé lassan, ám szinte tökéletesen érthetően Sas. A népszerű művész üzent rajongóinak is.

„Nagyon jólesik, hogy gondolnak rám. Köszönöm, haladok a rehabilitációval, ez egy lassú gyógyulású betegség, itt nincs taktika, ezzel nem lehet szórakozni. Minden reggel tízkor jönnek hozzám, egy olyan ember, aki ehhez ért, félórát dolgozunk rajta, beszélgetünk” – árulta el Sas József.

Arra viszont ő maga sem tudta a választ, hogy mikor térhet vissza rajongóihoz.

„Egy szilveszteri kabaré az egyelőre vágyálom marad, nagyon szeretném, de nem vagyok olyan állapotban. Egy kétoldali sztrók nem játék, nem lehet semmit sem erőltetni” – mondta a komikus.

atv.hu/Bors

Ajánlom

További belföldi híreink