Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-12 14:40:00

Tarlós kamerák előtt üzent Borkainak: Még most sem késő, mondjon le!

A kampányzáró sajtótájékoztatójáról a kamerákba nézve üzent ma Tarlós István Borkainak: még nem késő, mondjon le! A főpolgármester szerint az ilyen emberektől politikusként a jövőben meg kellene válni.

Tarlós kamerák előtt üzent Borkainak: Még most sem késő, mondjon le!

Szennyes kampány volt - mondta Tarlós István mai zártkörű kampányzáró sajtótájékoztatóján és felsorolta a Karácsony hangfelvételt, valamint a kispesti videós ügyet is. “De ezek az ellenzék ügyei” - jegyezte meg Tarlós István, hozzátéve: volt egy úgynevezett Borkai-ügy is.

Ezúttal is azt mondta a szexvideóról, hogy az védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan. “Ez az ember méltatlanná vált a feladatára” - jelentette ki. Arra is emlékeztetett, hogy egy sportolóról, olimpikonról van szó. “Nem értem, miért nem vonja le önmaga a konzekvenciát? Borkai Zsoltnak azonnal le kellett volna mondania. És még most sem késő. Innen kérem, fontolja meg, és tegye a dolgát!”- kérte távozásra a győri polgármestert.

Tarlós István az InfoRádió Aréna című műsorában már elmondta, hogy az ilyen ember árt a közösségének, tőle politikusként a jövőben meg kellene válni. Az Index-interjúban pedig már megfogalmazta azt a véleményét, hogy Borkai Zsoltnak le kell mondania.

A Magyar Nemzet online-on tegnap este pár órára megjelent, majd visszavont véleménycikk is Borkai lemondását követelte, az utóirata pedig arról szólt: egy ország ért egyet Tarlós Istvánnal.

Borkaiék tegnap 6 órára sajtótájékoztatót hirdettek, de azt 55 perccel a kezdés előtt lemondták. Azt nem erősítették meg, hogy a szexbotrányba keveredett Borkai a lemondását akarta volna bejelenteni.

Monstre választási műsorral készül az ATV az október 13-i önkormányzati választásra. A választási műsor vasárnap este fél 6-kor kezdődik a ATV-n Sváby Andrással, Rónai Egonnal, Krug Emíliával és Vujity Tvrtkóval.

Ajánlom

További belföldi híreink