Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-08 18:15:00

Nem csak a Jobbik győri szervezetét függesztették fel – itt az LMP hasonló döntése

Kezdeményezik a párt területi szervezetének feloszlatását.

„Csontos Róbert az LMP tudta és tájékoztatása nélkül lépett vissza a jelöltségtől. Az LMP elítéli Csontos Róbert lépést, tagsági jogviszonyát azonnali hatállyal felfüggeszti és kezdeményezi a párt területi szervezetének feloszlatását”- közölte kedd délután Kendernay János társelnök és Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének a titkára.

Mint írják, arra kérik a miskolci választókat, hogy „szavazzanak mindenhol az ellenzéki összefogás jelöltjeire és Veres Pál polgármester-jelöltre”.

Csontos Róbert a Miskolci Naplónak írt egy levelet, melyben közölte, hogy visszalépett a jelöltségtől, mivel csalódott Veres Pálban, aki szerinte „a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció befolyása és irányítása alatt áll”.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Győrben a jobbikosok ugrottak ki az ellenzéki összefogásból a Borkai-ügy miatt, a párt erre közölte, hogy elítéli a visszalépéseket és felfüggeszti a győri alapszervezet működését. A kilépett képviselőjelöltek ellen pedig etikai eljárást indítanak és párttisztségükből visszahívják őket.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink