Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-04 15:49:00

László Imre-ügy: a DK szerint hivatalosan cáfolták „a lejáratókampány névtelen szereplőjét”

Az ellenzéki párt azt követeli, hogy a Fidesz kérjen bocsánatot.

László Imre-ügy: a DK szerint hivatalosan cáfolták „a lejáratókampány névtelen szereplőjét”
László Imre, az ellenzék újbudai polgármesterjelöltje, fotó: MTI

Két nappal ezelőtt lejáratókampányt indítottak Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje ellen- olvasható a DK közleményében. Mint írják, az egyik hírműsor adásában „azt állította egy nevét és arcát nem vállaló, eltorzított hangon nyilatkozó személy, hogy szexuális zaklatás érte, az esetet pedig jelentette is a kórház vezetésénél”.

A DK felidézi, hogy az RTL Híradó „tegnap megszólaltatta a magánklinika vezetőjét, aki azt írta, nem emlékszik ilyen esetre, semmilyen írásos feljegyzés sincs ilyen esetről, sőt nem indítottak vizsgálatot sem ilyen ügyben. Az ügyvezető azt is elmondta, hogy szomorúvá teszi, hogy egy nevét nem vállaló nő rossz hírét kelti a klinikának és vétkesnek állítja be az ott dolgozókat”- olvasható a közleményben, mely szerint „pontosan így omlanak össze napok alatt a Fidesz propagandahazugságai”.

„A DK továbbra is azt követeli, hogy Hoffmann Tamás újbudai fideszes polgármesterjelölt és a Fidesz kérjenek bocsánatot Dr. László Imrétől a gyomorforgató lejáratókampányért!”- zárul a közlemény.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink