Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-28 08:52:00

Újabb hírek Sas Józsefről: "humorom nem hagyott el és az eszem is vág még"

„Igyekszem, gyógyulok, hogy minél hamarabb színpadra álljak, de szerintem ez egyelőre nem fog menni” – kezdte Sas József a Blikk, bár hozzátette, mindent megtesz, és szerinte jó beteg.

A humorista még az év elején kapott agyvérzést, s bár állapota folyamatosan javul, még mindig ágyhoz van kötve, felesége, Zsuzsa mellett egy ápoló, Misi segíti a rehabilitációját. A színpadra való visszatérés élteti, ám ő is tudja, kicsi az esélye, hogy szilveszterkor fellépjen a Sas-kabaréban.

„Igyekszem, gyógyulok, hogy minél hamarabb színpadra álljak, de szerintem ez egyelőre nem fog menni” – kezdte a lapnak Sas. „Mindent megteszek, azt hiszem, jó beteg vagyok. Minden gyógyszert beszedek, a gyógytornán is mindent úgy csinálok, ahogy mondják. A humorom nem hagyott el és az eszem is vág még. Sokat szavalok, énekelek, friss az agyam, de a testem gyenge” -folytatta.

Sas József thaiföldi nyaralása alatt lett rosszul, márciusban mentőrepülővel szállították haza. Hosszú hónapokig kórházban kezelték, majd saját felelősségére hazamehetett.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink