Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-18 18:10:00

Visszaszólt Karácsonynak a lemondásra felszólított miniszter

Zuglói ügyekkel reagált Gulyás Gergely a főpolgármester-jelölt nyílt levelére.

Visszaszólt Karácsonynak a lemondásra felszólított miniszter
Gulyás Gergely

Mint ismert, Karácsony Gergely nyílt levélben szólította fel néhány napja lemondásra Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, mivel a tárcavezető a múlt heti Kormányinfón az ATV kérdésére elismerte: ha nem Tarlós nyeri a főpolgármester-választást, érvényét veszti a főpolgármester és a kormány között köttetett, 1000 milliárdos fejlesztésről szóló megállapodás.

Gulyás most közleményben reagált a nyílt levélre. „Tisztelt Polgármester Úr! Saját kerületi jegyzője az Ön zuglói polgármesterségének eredményét úgy minősíti, hogy „Zugló valójában hitelből él és a két milliárd forint a védőpajzs, ami a költségvetést hónapról-hónapra életben tartja… Zugló mindenről és mindenkitől lemaradt.

Alföldi középvárosokban különb az egészségügy, különb az óvoda és a bölcsőde." (dr. Papp Imre jegyző, 2018. december 14., Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Pénzügyi és Költségvetési Bizottságának ülése) Ha valaki kerületi polgármesternek alkalmatlan, főpolgármesternek is az”- olvasható a tárcavezető közleményében.

Gulyás hozzátette: „a polgári kormány a nemzet fővárosaként tekint Budapestre, ennek megfelelően a város fejlődését eddig is támogatta, és ezután is támogatni fogja”.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink