Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-17 11:55:00

Gyurcsányéknak elegük lett, keményen kiosztották a MÁV-ot

A Demokratikus Koalíció követeli a szakmai stáb elbocsátását és felszólítják a Fideszt, hogy fejezze be a hazudozást.

Gyurcsányéknak elegük lett, keményen kiosztották a MÁV-ot

„Megint bosszankodással indul a hét a MÁV szolnoki szakaszán élőknek” – kezdi a Demokratikus Koalíció a közleményét. A párt megemlíti, hogy beszámolók szerint a Cegléd-Budapest vonalon hétfő reggel órás késésekkel közlekednek a vonatok, ráadásul még ezek sem a teljes szakaszon, csupán Kőbánya-Kispestig.

Ami szerintük azért is nevetséges, mert néhány hete Homolya Róbert pont a következő állomáson, Kőbánya-Alsón mondta fel a kormány hurráoptimista hazugságait a hazai vasútközlekedés megújulásáról.

Az késések oka a DK véleménye szerint banális: mivel a munkálatokat nem fejezték be időben, a szerelvények csak egy vágányon közlekednek. Minderről csupán a legfontosabbakat, az utasokat felejtették el tájékoztatni – olvasható.

A Demokratikus Koalíció követeli a szerintük teljesen alkalmatlan szakmai stáb elbocsátását! Továbbá felszólítják a Fideszt, hogy fejezze be a hazudozást, és saját maga fényezése helyett inkább végre azokkal az ezrekkel törődjön, akik az álláspontjuk alapján minden alapot nélkülöző sikerpropaganda miatt hétfő reggel is elkéstek a munkából és az iskolából!

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink