Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-16 07:39:00

A légi mutatványa közben megcsúszott és a mélybe zuhant a magyar artistalány

Éppen egy bosnyák cirkuszban tartott a mesés előadás, amikor bekövetkezett a tragédia – írja a Borsonline. Eltört a hármas csigolyája, de már hazahozták.

Lili közösségi összefogásnak köszönheti, hogy már Magyarországon várja, hogy megoperálják. A családja mellett az artistatársadalom is mellette áll, kollégái várják, hogy vért adhassanak neki.
Lili éppen egy lengőgyakorlatot adott elő, amikor egy apró csúszás miatt egyensúlyát vesztette. „Megcsúszott a lába a lengőtrapézon, és lezuhant, körülbelül öt-hat mé­tert esett” – kezdte a Borsnak a lány édesanyja, Picard Tünde.

„Az igazgatóság azonnal a helyi kórházba vitte. Kiderült, hogy a hármas csigolyája eltört, de nem műthették meg ott” – mondta az anya.

Vajon mit élhetett át Lili keresztapja, Picard Endre, aki a porondról nézte végig unokahúga zuhanását? Endre következett ugyanis Lili után a bohócszámával. Az aggódó családtag azonnal futott a trapéz alá.

A Picard család 250 éves cirkuszi múltra tekint vissza, a nagyszülők, Endre és Sarolta 50 évig dolgoztak artistaként, Lili keresztapja, Endre pedig unokahúgával egy társulatban lép fel bohócszámaival. Lili mondhatni a trapézra született.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink