Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-12 11:07:00

Tanárok az áldozatai a mezőörsi balesetnek, ahol kamion és autó ütközött frontálisan

A győr-szabadhegyi iskola két elismert tanára, Wöller László és Wöller Lászlóné Erika (az előbbi korábban az intézmény vezetője is volt), s egy baráti házaspár hunyt el a hétfői mezőörsi balesetben. A pedagógusok ültek hátul – értesült a Kisalföld.

Tanárok az áldozatai a mezőörsi balesetnek, ahol kamion és autó ütközött frontálisan

A tragédia hétfőn történt, amikor frontálisan ütközött egy kamion és egy autó. A 81-esen Mezőörsnél az autó áttért a menetiránnyal szemben lévő oldalra, így ment neki a kamionnak. Az autóban ülőknek esélyük sem volt a túlélésre, a tragédia körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Fekete zászló, mécsesek, csend és szomorúság tölti meg a győri „piros" iskola auláját. Laci bácsit és Erika nénit emlegeti mindenki. Mert bár két éve nyugdíjba vonultak – együtt, ahogy a pályájukat is kezdték fizikatanárként –, de az utolsó pillanatig részesei voltak iskolájuk életének. Erika tavaly még óraadó volt, idén augusztusban pedig az órarend összeállításánál is segített; Lacival (mindenki így emlegeti a kollégák közül) minden rendezvényre eljöttek, mert elengedni nem akarták végleg sem a pályájukat, sem az iskolájukat. Sem az életüket.

További részletek itt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink