Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-03 19:31:00

Levelet írt a sofőr, aki elgázolta L. L. Junior fiát

Kedden reggel a rendőrségen kapta meg L. L. Junior azt a levelet, melyet az a 76 éves sofőr írt, aki szombaton gázolta el Zuglóban az énekes hároméves fiát. A gyereknek olyan súlyos sérülései voltak, hogy a mentők hiába küzdöttek érte, a helyszínen meghalt.

Levelet írt a sofőr, aki elgázolta L. L. Junior fiát
Képünk illusztráció

"A levélben a sofőr az együttérzéséről és arról is ír, hogy apaként és nagypapaként valószínűleg soha nem dolgozza majd fel a halálos balesetet, ugyanakkor a felelősségét nem ismeri el" -  mondta az Indexnek Mester Csaba, az énekes ügyvédje.

Arról is a portál  írt, hogy a kisfiúés édesanyja egy olyan gyalogátkelőhelyen ment át, amely egy járdaszigettel és két lámpával van elválasztva, a teljes szakaszon viszont sokszor nem lehet egy zöld alatt átjutni.

A 76 éves férfi és felesége a Füredi úton a Rákosi út felé tartott, amikor a kisfiú a jármű elé került. A gyalogátkelőhely előtti kereszteződésénél egyébként pont pirost kapott, majd amikor újra zöldre váltott a lámpa látta, hogy előtte már egyetlen gyalogos sem ment át az úttesten. A sofőr a rendőröknek és ügyvédjének, Janklovics Ádámnak is arról beszélt, hogy minden másodpercek töredéke alatt történt.

 "A gyerek folyamatosan rohant és arccal a másik irányba, tehát nem a sofőr felé nézett. Ügyfelem koppanó hanghatást hallott, de az események következtében sokkot kapott, egyes részletekre emiatt nem is emlékszik. Azt mondta, hogy a hanghatás után a következő kép, hogy a felesége ráüvölt. Miután lefékezett és megállt az autóval, azonnal visszaszaladt a baleset helyszínére, ahol látta, hogy a gyermek az úttesten feküdt" – mondta a honlapnak Janklovics Ádám, ügyvéd.


A jogász hozzátette, hogy a levelet lelkiismereti és erkölcsi okokból fogalmazták meg. A BRFK egyelőre közúti baleset okozása miatt indított eljárást a sofőr ellen, de azt már vasárnap közölték, hogy a 76 éves férfinél nem merült fel az ittas vezetés gyanúja.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink