Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-02 18:59:00

Ma indult útjára a Spirit FM, mutatjuk mire számíthatnak a hallgatók

Elindult a Spirit FM, amelyen az ATV több népszerű műsorvezetőjét is hallhatják. A reggeli hírműsorok mellett nagy szerepet kap a sport és a kultúra. A Spirit FM-et egyelőre legjobban Budapest belső kerületeiben lehet fogni a 87.6-os frekvencián, Facebookon viszont bárhol hallgatható.

 

 

Már kora reggel pörögnek az ATV műsorvezetői, nem csak a televízióban, hanem már a rádióban is. Aki tehát nem szeretne lemaradni az ATV híreiről és vendégeiről, de el kell indulnia dolgozni, az már az autójában is hallgathatja a műsort.

A témák könnyedebbek és sokszínűbbek lesznek: nagyobb hangsúlyt kap például az egészségügy, a sport vagy a kultúra.

A Spirit FM-et egyelőre Budapest belső kerületeiben lehet fogni a 87.6-os frekvencián, Facebookon keresztül viszont bárhol hallgatható.

„Abban bízunk, hogy azok a tévénézők, akik elindulnak dolgozni, beülnek a kocsiba és ott is tudnak egy olyan műsort hallgatni, ami közel áll az ATV-hez, a Spirit FM-en ugyanis nagyon sok olyan műsorvezetővel fognak találkozni, akiket a képernyőn is láttak és megszerettek” – nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Korvin Tibor a Spirit FM programigazgatója az ATV híradójának elmondta, hogy a reggel élő sávval indul 7 órakor egy morning showal, utána magazinismétlő sávok lesznek, tehát a Jakupcsek, illetve a saját gyártású magazinok.

Gajdos Tamásnak például sportrovata, Holló Mártának motivációs, Schwajda Gergőnek kulturális magazinja lesz. Nemes Annának pedig szerda este 7-től indul a Könyvmustra című műsora.

"Két nagy szerelem van az életemben, az egyik az a híradózás, a másik pedig az irodalom. És most is a reggel 8-as híradó után vagyunk és a déli híradó előtt, és most rakom össze a magazinműsoromat, és ebben kizárólag irodalommal foglalkozunk majd" – nyilatkozta Nemes Anna az ATV műsorvezetője.

A legérdekesebb vendégek pedig garantáltak: hiszen valóban, a rádióstúdió a közvetlen szomszédban, csak pár lépésre van az ATV székházától.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink