Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-29 16:20:00

Meghátráltak Pokorni Zoltánék: nem épül sportcsarnok, sem parkoló

Nem épül sportcsarnok, sem parkoló a Kútvölgyi úton. Az önkormányzat inkább visszavonta a tervezett közbeszerzést, a választások fontosságára hivatkozva.

Meghátráltak Pokorni Zoltánék: nem épül sportcsarnok, sem parkoló

Nemrég a 168 óra írt arról, hogy a főváros fideszes vezetésű XII. kerületi önkormányzata pályázatot írt ki arra vonatkozóan, hogy a Kútvölgyi út és a Szilágyi Erzsébet fasor által behatárolt városi kiserdő területén milyen tervek szerint lehetne felépíteni egy kisebb méretű sportcsarnokot és egy többszintes parkolóházat.

Csütörtökön érkezett az önkormányzat tájékoztatása a laphoz, miszerint „a közelgő önkormányzati választás miatt egy szakmai kérdés szükségtelen politikai viták kereszttüzébe került”, ezért „a Hegyvidéki Önkormányzat visszavonja azt a feltételes tervezési közbeszerzést, amit a Kútvölgyi úti betonozott parkoló helyére képzelt kétszintes parkoló kapcsán kiírt”.

A politikai vita mellett a közösségi oldalakon is sokan ítélték el a beruházási tervekre írt pályázatokat.

Többek között elfogadhatatlannak nevezték a fairtást, emellett többen jelezték, hogy inkább a Kútvölgyi kórház felújítását kéne minél hamarabb befejezni.

Az önkormányzat magyarázatként azt írta, hogy szerették volna megismerni, hogyan hasznosítható a terület, hogyan lehet a kórház közelségében javítani a parkolási viszonyokon. A tornatermet közleményük szerint a kerületi iskolák használhatták volna.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink