Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-24 12:51:00

Megrázó részletek: kiderült, hogy gyilkolta meg családját a budai férfi

A családfő és felesége vérben úszó holtteste mellett a pár négyéves kisfia is élettelenül, összeszurkálva hevert a padlón - ez a látvány fogadta azokat a rendőröket, akik a budai gyilkosság helyszínére megérkeztek.

Megrázó részletek: kiderült, hogy gyilkolta meg családját a budai férfi

Egy mentő és egy rendőrautó érkezett péntek délben a II. kerületi Zöldlomb utca egyik társasházához. Az egyik lépcsőház második emeleti lakásának a tulajdonosa értesítette őket, mert az albérlőit nem tudta elérni telefonon. A helyszínre siető szakembereket sokkolta a látvány.

A 35 éves családfő, S. Levente megölte 31 éves élettársát és a 4 éves gyereküket, majd öngyilkos lett. A házat szinte hermetikusan lezárták a rendőrök, a hazaérkezőket is csak az igazolványaik felmutatásával engedték vissza.

A Bors elérte az épület egyik lakóját, aki annyit mondott, hogy a házban élők úgy tudják, a férfi késsel végzett a családjával, kisfiát és élettársát is többször megszúrta. A fegyvert azután maga ellen fordította. A lakók szerint már csütörtökön hangos veszekedés szűrődött ki a lakásból.

"Többször veszekedés hallatszott a lakásukból, és látszott, hogy a családfő problémás lehet" – mondta a szomszéd, aki szerint né­hány napja már történt egy rendőri intézkedés egy elfajult perpatvar miatt.

Ezzel kapcsolatban a BRFK azt közölte, hogy augusztus 20-án kora délután a családanya hívta őket, mert elmondása szerint az élettársa elvette a kulcsait. A járőrök a helyszínen meghallgatták őket, de elmondták, hogy szóváltást követően rendezték a köztük lévő vitát, így a helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. Ezzel kapcsolatban ma a BRFK közleményt adott ki, hogy fegyelmi eljárás indult az ellen a rendőrségi ügyeletes ellen, aki csütörtökön fogadta az egyik szomszéd bejelentését. 

A helyszínelés még péntek késő délután is tartott, ekkor még a holttesteket sem szállították el. Egyelőre nem lehet tudni, hogy féltékenység, más jellegű személyes konfliktus vagy valamilyen pszichiátriai betegség áll-e családi tragédia hátterében.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink