Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-13 10:45:00

Berki programot hirdetett: ingyenes BKV, parkolási reform és 8 óriáskerék-jegy a Tarlós-családnak

Berki Krisztián programot hirdetett. Mint mondta, „vezetőként, menedzser szemléletű emberként" is az a célja, hogy amit közösen eldönt az emberekkel, azt véghezviszi és megvalósítja.

Berki programot hirdetett: ingyenes BKV, parkolási reform és 8 óriáskerék-jegy a Tarlós-családnak

Berki szerint minden ígéret, amit eddig a jelöltek tettek az szerinte megalapozatlan, felelőtlen és hazugság.

Legelső programpontjaként bejelentette, hogy ingyenessé tenné a BKV közlekedést a Budapestiek számára. A főpolgármester-jelölt elmondta, nem tömegközlekedést, hanem közösségi közlekedést akar, a turistákkal ugyanakkor magasabb BKV-díjat fizettetne.

„Budapesten közösséget alkotunk, a legfontosabb pedig az, hogy a lehető leggyorsabban leghatékonyabban eljussunk A-ból B-be."

Második témakör, amit érintett a parkolás. Szerinte teljesen veszteséges a fővárosban a parkolás. A kerületi önkormányzatok ráfizetnek a parkolásokra. Ezt szeretné rendbe szedni.

Harmadik pont, a mozgáskolátozottak parkolása. Az ilyen autókra 80 x 80-as táblát ragasztatna ki, azért, hogy kellően észrevehetőek legyenek az ilyen autók, hogy a többi ember segíthessen nekik.

Tarlós Istvánnak azért, hogy „október 31-én megkezdhesse a nyugdíjas éveit családjával", Berki Krisztián 8 jegyet ajándékoz az óriáskeréken, hogy fentről nézhesse, hogyan épül a főváros.
Újságírói kérdésre elmondta, hogy senki kedvéért nem lépne vissza.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink