Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-12 18:18:00

„Semmi nem igaz” – reagált Donáth Anna a róla megjelent cikkekre

Kormányközeli lapok arról írtak, a Momentum EP-képviselője szexuálisan zaklatott egy fiatal lányt. Donáth Anna pert indít a hamis történettel előálló propagandalapok ellen.

„Semmi nem igaz” – reagált Donáth Anna a róla megjelent cikkekre

Előbb Ripost, majd az Origo írta meg, hogy a momentumos Donáth Anna szexuálisan zaklatott egy fiatal lányt egy korábbi Sziget Fesztivál után.

"Egy hátsó, üresen álló szobát kellett kitakarítanom, ahol Annáék töltötték az elmúlt napokat. Itt talált meg Anna, aki ajánlatot tett nekem. Nem részletezem, de rám támadt! Egy idős bentlakó, aki valahogy arra tévedt, mentett ki" – fogalmazott az állítólagos sértett.

A Momentum EP-képviselője azt írta közösségi oldalán, hogy

"semmi nem igaz a propaganda fantáziálásából". 

"Korábban azt hittem, Vona Gábor és az őt vádoló transzvesztita úr történeténél vadabbat már nem tud felböffenteni a kormánypárti propaganda, de tévedtem" - írta a politikus, aki szerint tavalyelőtt csak egy napon volt kint a Szigeten, de nem kedden, ahogy a cikk állítja, hanem az azt megelőző pénteken. A koncert után pedig nem Békásmegyerre ment, ahogy a beszámolóban olvasható.

"A fikció szerzője szerint „saját szállodaként” használtuk az intézményt. Ennek semmi értelme nem lett volna, hiszen mellette áll a családi házunk, a saját szobámba is mehettem volna. A levélíró állítólag már akkor is a szomszédunkban (!) lakott, és most is ott él – ha így lenne, ezt is tudná" - írta Donáth, aki megjegyezte, hogy beperli a történettel előálló oldalakat. Leszögezi: „végig fogom csinálni, és fizetni fognak a hazugságért”.

atv.hu

További belföldi híreink