Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-06 21:53:00

Egy napon belül két szörnyű állatkínzási ügyben indítottak eljárást a hatóságok

A Baranya megyei Dencsházán a kocsmárosnő bízott meg a gyanú szerint egy helyi férfit azzal, hogy némi alkohol és étel ellenében végezze ki a kutyáját, majd ássa el azt. A Bács-Kiskun megyei Balotaszálláson pedig egy asszonyt tetten értek az állatvédők, amikor a kutyáját egy zsinórra kötve húzta a kocsijával. Az állat nem élte túl a kínzást.

Egy napon belül két szörnyű állatkínzási ügyben indítottak eljárást a hatóságok

A Baranya megyei Dencsházán a kocsmárosnő nem akart szóba állni a Híradó stábjával, a helyeik azt mondták, hogy hallották, mi történt és nagyon meglepődtek.

Helyi állatvédők szerint a nő már többször próbálta kutyájától megszabadulni. Kirakta az autójából, de az állat visszament. Miután ezt megtudták, próbálták a kutyát elhelyezni.

Nagy Mónika, állatvédő elmondta, az egyik helyi befogadó többször szólt a hölgynek, hogy elmenne a kutyusért. A hölgy nem adta oda, és egy helyileg kiskorúsított férfivel kivégeztette a kutyát.

A nő ezután egy a férfinek krumplit, kenyeret, és valamennyi alkoholt adott az állat megölésért és elásásért. Az eddigi információk szerint a férfi egy baltával végzett a kutyával.

A Bács-Kiskun megyei Balotaszálláson egy nő a kutyáját húzta a kocsijával. Az asszony a kutyáját egy bála madzaggal a kocsija hátsó részéhez kötötte, majd elindult az autóval. Az állat először még szaladt a kocsi után, de nem sokkal később nem bírta tartani a sebességet és elesett. A nő a kutyát fekve húzta tovább az úttesten.

A kutya a kegyetlen kínzást nem élte túl. Gazdája a videón azt mondta, hogy egyáltalán nem sajnálja, hogy végzett vele. Ellene és a baranyai nő ellen is állatkínzás gyanúja miatt eljárás indult.

Felfoghatatlan állatkínzási esetek

atv.hu

 

Ajánlom

További belföldi híreink