Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-05 19:55:00

"Jancsó Andrea csalással indított" - óriási balhé a ferencvárosi előválasztáson

Egy operatív vezetőtől a Momentum Ferencvárosi szervezete megkapta az ajánlásgyűjtő íveket, el is kezdték gyűjteni az aláírásokat Jancsó Andreának. Baranyi Krisztina viszont nem kapott íveket.

"Jancsó Andrea csalással indított" - óriási balhé a ferencvárosi előválasztáson

A Momentum Ferencvárosi szervezete azt írja Facebook-oldalán, hogy elkezdték gyűjteni az előválasztáshoz szükséges ajánlásokat Jancsó Andrea számára, miután tegnap késő este megkapták egy operatív vezetőjüktől az ajánlásgyűjtő íveket.


 
„Azt a kérést kaptuk, hogy a még mindig kérdéses politikai megállapodás aláírása nélkül is kezdjük el gyűjteni” – írják, majd hozzáteszik: így is tettek, elkezdték gyűjteni az aláírásokat. Csakhogy az LMP-t, a Kétfarkú Kutya Pártot és a kerület volt polgármestert maga mögött tudó Baranyi Krisztina mai videójában arról számolt be, hogy ő nem kapott ajánlásgyűjtő íveket.
 
A Momentum Ferencváros azt írja, kiderült, hogy az említett operatív vezető, csak nekik küldte el az íveket, Baranyi Krisztinának nem.
 
„Kérdeztük, hogy a lebonyolító civilektől van-e, mire az volt a válasz, hogy nem, ezt ő csinálta, a főpolgármesteri előválasztás íveit átalakítva” – magyarázzák.
 
Majd azt írják, értetlenül állnak a történtek előtt, és a dolgok tisztázását kérik.
 
Baranyi Krisztina úgy reagált a bejegyzésre, hogy Jancsó Andrea és az őt támogató pártok – a Momentum, az MSZP és a Jobbik – csalással indították az előválasztást.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink